Lokomotiv Lund IK

Referat: AIF Barrikaden - Lokomotiv Lund IK

Startelvan: (3-4-3) Raffa - Nickola, Martin N, Gustav - Jamal, Daniel, Alex, Oliver -
Mario, Jaja, Anders

Avbytare var Marck som kom in efter 34 min som vänster yttermittfältare men efter 70 min gick över som höger yttermittfältare, Martin S som kom in efter 36 min som defensiv innermittfätare men sista kvarten gick upp som central anfallare, Kelmend som kom in efter 38 min och spelade till en kvart före slutet som höger anfallare, Per som kom in efter 40 min som innermittfältare och gick ut igen efter drygt 70 min (obs! - fel tidigare) och Fredrik P som kom in i paus och spelade högerback hela 2:a halvlek.

Vi började bra med högt tempo och redan i den 4:e min hade Gustav en boll i stolpens utsida. I den 9:e min gjorde vi 1-0 genom Mario som efter en perfekt passning från vänsterkanten av Anders satte bollen i mål mellan benen på målvakten. Tre minuter senare var det Jamal som slog på ett skott som lite turligt gick in sedan den ändrat riktning på en av deras spelare. I den 27:e min gjorde Jaja 3-0 på inlägg från högerkanten av Mario. I den 37:e min gjorde Anders elegant 4-0 på pass från Mario. I den 64:e min gjorde Anders efter pass från Jaja ett mycket snyggt avslut när han ur halvdålig vinkel chippade bollen över den halvliggande målvakten och fick in bollen tätt intill stolpen - 5-0. Efter en del missade chanser från vår sida, bl.a. en hörna från Mario som var mycket nära att gå direkt in, nickade Martin i den 80:e min in det som skulle bli matchens sista mål efter en hörna av Mario som därmed kom upp i 1 mål och 4 assist för dagen.

Vi gjorde en bra match mot ett dåligt motstånd även om vi kortare stunder föll tillbaka i att bli lite stillastående. Som helhet dock ett jättekliv framåt jämfört med våra 3 senaste matcher.

Statistik: Hörnor: 7-4 Skott på mål: 9-5 Skott utanför: 11-5